Erwin -10 kg

  • Succesverhalen

Ik had via via over de cursus gehoord. Ik was naar iets op zoek om af te vallen en wilde meer energie hebben. Ik ben toen op de website gaan kijken en de verhalen van andere mensen gaan gelezen. In eerste instantie dacht ik is dat wel wat voor mij en werkt het echt.

Ik ben vrachtwagenchauffeur en ik at niet heel gezond

Ik ben vrachtwagenchauffeur en ja ik at niet heel gezond. Na lang twijfelen dacht ik, ik ga het gewoon proberen en dan zie ik wel of het wat is. De eerste avond dat ik er was ging je jezelf wegen en dat schreef je op in je werkboek. Daarna kregen we tips voor een gezonder leven. Je hoeft geen ingewikkelde diëten te volgen. Een paar simpele aanpassingen en een beetje meer beweging dat is eigenlijk alles.

Recepten

We krijgen ook recepten van Evelien die makkelijk na te maken zijn en ik heb een kookboek van het Voedingscentrum gekregen met makkelijke en lekkere recepten. Elke maandagavond een uurtje naar de cursus waar je tips krijgt. Daarbij is het ook een gezellige groep waarmee ik elke maandag zit.

Ben nu 7 weken verder en 10 kg lichter

Ben nu 7 weken verder en 10 kg lichter. Veel meer energie en niet meer zo moe dus mijn eerste doel heb ik bereikt. Heb mij ingeschreven voor de volgende cursus die begint 9 januari, op naar mijn tweede doel. Dus na de feestdagen ga ik er weer tegenaan. Wil hierbij ook de mensen die bij mij in de groep zaten bedanken voor de gezellige maandagavonden en niet te vergeten Evelien.

Ik kan de cursus bij Evelien zeker iedereen aanraden!

Deel dit stuk

Tips, informatie en meer

Blog

Welk ijsje kies je als je minder calorieën wilt eten?

Een ijsje op zijn tijd is heerlijk en past in een gezonde leefstijl, maar het is wel opletten. Sommige ijsjes...

Avondeten Recepten

Chicken tonight recept

De potten Chicken Tonight, wie kent ze niet? Met dit recept ervaar je hoe simpel je hem zelf kunt maken,...

Avondeten Recepten

Pita Knolwarma

Knolselderij is misschien niet de knapste uit het groenteschap, maar wel een van de smaakvolste! Met dit gerecht creëer je een...

Avondeten Recepten

Maisstoofpotje met nacho’s

Dit gerecht is een combinatie tussen een stoofpot en soep. Heerlijk stevig en rijk gevuld met home made nacho’s om...