Bedrijven Leefstijl Vitaliteit

Wil je de vitaliteit, productiviteit en het welzijn van je medewerkers verbeteren? Ontdek hoe het Healthy Habitz Bedrijfsleefstijl programma jouw bedrijf kan helpen bij het creëren van een gezondere en meer gebalanceerde werkomgeving.

Wat bieden we aan bedrijven:

  • Leefstijlverbetering voor Werknemers: onze programma’s richten zich op voeding, beweging, stressbeheer en algemeen welzijn om medewerkers te helpen gezondere leefstijlgewoonten te ontwikkelen.
  • Workshops en Trainingen: Wij bieden interactieve workshops en trainingen voor medewerkers om hen te helpen de opgedane kennis in de praktijk te brengen.
  • Individuele Coaching: Medewerkers krijgen toegang tot persoonlijke leefstijlcoaching om hun specifieke doelen te bereiken.
  • Meting en Evaluatie: Wij meten de voortgang en resultaten om de impact van het programma te evalueren en aan te passen.
  • Welzijnsverbetering: Een gezondere leefstijl bevordert het welzijn van medewerkers, vermindert stress en kan leiden tot een verhoogde productiviteit.

Investeer in de gezondheid en het welzijn van je team met het Healthy Habitz Bedrijfsleefstijl programma. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we je bedrijf kunnen ondersteunen bij het creëren van een gezondere en gelukkigere werkomgeving.

Bereid je voor op een gezonder en vitaler bedrijf met Healthy Habitz!

Informatieaanvraag voor Bedrijven Leefstijl Vitaliteit

Leuk dat je interesse hebt in Healthy Habitz! Ik komt graag met je in contact zodat we kunnen afstemmen wat een goede aanpak zou zijn en ik begeleid je daar graag bij. Tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties

Organisaties waarvoor wij vitaliteitspartner zijn

Succesverhalen vertellen zichzelf

Succesverhalen

Ria -16 kg

Jij hebt me op het goede pad gezet en ik voel me super goed dankzij jou.. Ria vroeg aan mij...

Succesverhalen

Maartje -8,5 kg

Dit jaar heb ik mezelf met mijn verjaardag de ‘in 8 weken cursus’ cadeau gedaan. En daar stond jij! Vol...

Succesverhalen

Miranda -24 kg

In maart 2022 ging bij mij de knop om! Na de lock down in februari werd ik verrast met een...

Succesverhalen

Annelies -6 kg

De start van de lente. Een vraag aan mezelf, welke kleding ga ik dragen als de zon weer gaat schijnen? Ik...