Maartje -8,5 kg

  • Succesverhalen

Dit jaar heb ik mezelf met mijn verjaardag de ‘in 8 weken cursus’ cadeau gedaan. En daar stond jij! Vol enthousiasme en met passie vertelde jij jouw levensverhaal en wat ons de komende weken te wachten stond. Met enige spanning op de weegschaal, werd me op mijn hart gedrukt om thuis foto’s van mezelf te maken. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

Het traject

Vol met motivatie, ging ik van start en vlogen de kilo’s er prima af. Maar zoals dat gaat, verdween het eerste enthousiasme en gingen de kilo’s wat moeizamer. Daarom ben ik doorgegaan met cursus 2 en 3. Samen met jou gingen we aan de slag, op zoek naar onze intrinsieke motivatie. Wat maakt dat ik dit wil? Wat is DIT eigenlijk? Wat wil ik voor de toekomst? Hierdoor werd me duidelijk wat ik nodig had om deze nieuwe levensstijl eigen te maken en vol te houden! Want nu de kilo’s niet zo hard meer gaan, is niks belangrijker dan weten waarvoor je het doet.

Jij zet mij stil daar waar nodig, jij luistert en motiveert, jij bent net zo enthousiast als ik als er een doel of stap wordt gemaakt of behaald!

Cadeautje

Jou cadeau doen aan mezelf, was het beste idee sinds lange tijd. Het heeft er voor gezorgd dat ik niet alleen qua gewicht, maar ook bij andere aspecten in mijn leven ben gaan nadenken over wat IK wil en nodig heb. Hierdoor ben ik zelfs begonnen aan een opleiding! En staat sporten weer wekelijks op het programma.

De foto’s zeggen alles… het getal op de weegschaal zegt me niet zoveel meer, maar als ik deze foto’s zie denk ik echt: OMG.. LOOK AT ME!

Lieve Evelien

Bedankt voor je heerlijke positieve uitstraling en enthousiasme! Ik hoop je nog aan vaak aan de start van mooie hardloop evenement tegen te komen.

Deel dit stuk

Tips, informatie en meer

Recepten

Gezonde Granola

Ben je op zoek naar een heerlijk knappertje voor in je yoghurt? Zoek dan niet verder, want hierbij deel ik...

Avondeten Recepten

Pompoen ovenschotel

Denk je aan herfst, dan denk je aan pompoen, toch? Heerlijk te combineren en comfort food ten top! Ingrediënten Recept...

Avondeten Recepten

Geroosterde pompoen met groenteschijf

Met zijn nootachtige en zoete smaak is pompoen een veelzijdige groente, die zowel in hartige als zoete gerechten kan. Vandaag...

Avondeten Lunch Recepten

Ravioli Spinaci

Mama eten we vanavond ‘kussentjes’? Ravioli zijn gevulde pastakussentjes en mijn kinderen zijn er dol op! De variant van Albert...