Daphne -16 kg

  • Succesverhalen

Je bent jong, houdt van borrelen, stappen en gezelligheid. Deze combinatie deed ik erg graag.

Vorig jaar zomer ging ik met vriendinnen op vakantie naar Griekenland.

Ik merkte dat ik mezelf niet meer was. Ik wilde niet graag op foto’s omdat ik me schaamde over hoe ik eruit zag. De dag dat ik terug kwam uit Griekenland had ik besloten het roer om te gooien en te kiezen voor mijn eigen geluk. Ik heb in het verleden veel pogingen gedaan om gewicht te verliezen, echter viel ik altijd maar terug in oude patronen. Hierdoor kreeg ik het gevoel of het me niet meer zou lukken.

Ik ben hulp gaan zoeken bij Evelien.

Sindsdien ben ik heel wat kilo’s kwijt en veel zelfvertrouwen rijker. Ik heb geleerd om balans te vinden in het “borrelende, stapleven” en verstandige, bewuste keuzes maken. Door die balans geniet ik nog steeds volop, maar voel ik me ernaast ook erg goed.

Dankzij Evelien heb ik weer balans gevonden en voel ik me beter dan ooit! Ik raad het iedereen aan!

Deel dit stuk

Tips, informatie en meer

Lunch Ontbijt Recepten

Pannenkoekjes met kwark

Wil je voor ontbijt of lunch nu eens heerlijk en gezond uitpakken? Dan maak je grote fans met deze gezonde...

Avondeten Recepten

Ravioli Spinaci

Mama eten we vanavond ‘kussentjes’? Ravioli zijn gevulde pastakussentjes en mijn kinderen zijn er dol op! De variant van Albert...

Avondeten Recepten

Geroosterde pompoen met groenteschijf

Met zijn nootachtige en zoete smaak is pompoen een veelzijdige groente, die zowel in hartige als zoete gerechten kan. Vandaag...

Avondeten camping Recepten

Shakshuka

Shak-wat? Shakshuka is een oosters eenpansgerecht met eieren gestold in een groente-tomatensaus. In Noord-Afrika en in het Midden-Oosten wordt dit...