Daphne -16 kg

  • Succesverhalen

Je bent jong, houdt van borrelen, stappen en gezelligheid. Deze combinatie deed ik erg graag.

Vorig jaar zomer ging ik met vriendinnen op vakantie naar Griekenland.

Ik merkte dat ik mezelf niet meer was. Ik wilde niet graag op foto’s omdat ik me schaamde over hoe ik eruit zag. De dag dat ik terug kwam uit Griekenland had ik besloten het roer om te gooien en te kiezen voor mijn eigen geluk. Ik heb in het verleden veel pogingen gedaan om gewicht te verliezen, echter viel ik altijd maar terug in oude patronen. Hierdoor kreeg ik het gevoel of het me niet meer zou lukken.

Ik ben hulp gaan zoeken bij Evelien.

Sindsdien ben ik heel wat kilo’s kwijt en veel zelfvertrouwen rijker. Ik heb geleerd om balans te vinden in het “borrelende, stapleven” en verstandige, bewuste keuzes maken. Door die balans geniet ik nog steeds volop, maar voel ik me ernaast ook erg goed.

Dankzij Evelien heb ik weer balans gevonden en voel ik me beter dan ooit! Ik raad het iedereen aan!

Deel dit stuk

Tips, informatie en meer

Lunch Ontbijt Recepten

Pita Knolwarma

Knolselderij is misschien niet de knapste uit het groenteschap, maar wel een van de smaakvolste! Met dit gerecht creëer je een...

Blog

Weg met jouw suikerbehoefte, gebruik deze 3 tips.

Het wordt ons als mens niet gemakkelijk gemaakt om verleidingen te weerstaan. Loop je de supermarkt of de benzinepomp binnen,...

Dessert Recepten

Panna Cotta

Ben je op zoek naar een heerlijk toetje als kerstdessert? Dan zit je met deze rood fruit panna cotta helemaal...

Recepten

Aardappelstoofpotje

Met een drukke week in het vooruitzicht is dit warme stoofpotje een heerlijke mealprepper! Maak hem een dag van tevoren....