Miranda -24 kg

  • Succesverhalen

In maart 2022 ging bij mij de knop om! Na de lock down in februari werd ik verrast met een surprise party voor mijn 50ste verjaardag. Terugkijkend naar de filmpjes en foto’s, dacht ik, jeetje je lijkt wel 60 en zó voelde ik mij ook.

Ik werk zelfs op een sportschool.

Ik heb ooit de cursus voedingsconsulent gedaan. Ik ben fitness instructeur. Ik gaf groepslessen. Noem het maar op. Alle kennis in huis. Alle diëten gedaan die er bestaan, koolhydraatarm, shakes, supplementen, sportvasten, enz…

Ik wil niet zeggen dat deze diëten niet werken, maar voor mij was dit niet de oplossing. Daarna kwam ik zelfs meer bij dan dat ik kwijt was.

Toch de stap genomen om de basiscursus bij Evelien online te starten. Maar al snel kwam ik erachter dat dit niet in 8 weken gefikst was. Het was niet altijd makkelijk.  Maar jij wist mij toch altijd weer te motiveren om door te gaan.

Ik heb mijn doelstellingen aangepast, kleiner stappen.

Kijk eens terug, zei je dan, waar je vanaf komt! En ook al waren niet al mijn eetmomenten goed. Dan zei je, kijk eens wat WEL goed ging!

Nu zijn we 16 maanden verder. 24 Kilo lichter !!!!! Zó trots op mezelf. Ben je dan nu klaar? Nee, zeker niet. Deze leefstijl bevalt mij zó goed, zoveel fitter, minder lichamelijke klachten, betere nachtrust… En soms moet je gewoon accepteren dat je die stok achter de deur af en toe nodig hebt.

Hoe fijn is het dan met Evelien online.

Deel dit stuk

Tips, informatie en meer

Avondeten Recepten

Zoete aardappelburger

Een knapperige burger die je in een handomdraai zelf maakt, vol textuur en smaak! Veel ingrediënten heb je gewoon al...

Avondeten Recepten

Pita Knolwarma

Knolselderij is misschien niet de knapste uit het groenteschap, maar wel een van de smaakvolste! Met dit gerecht creëer je een...

Blog

Aardappelen laten afkoelen is mega gezond.

Je hebt het vast wel eens gehoord, producten waarin zetmeel zit (zoals aardappel, pasta en rijst) zijn gezonder wanneer je...

Avondeten camping Recepten

Shakshuka

Shak-wat? Shakshuka is een oosters eenpansgerecht met eieren gestold in een groente-tomatensaus. In Noord-Afrika en in het Midden-Oosten wordt dit...