Miranda -24 kg

  • Succesverhalen

In maart 2022 ging bij mij de knop om! Na de lock down in februari werd ik verrast met een surprise party voor mijn 50ste verjaardag. Terugkijkend naar de filmpjes en foto’s, dacht ik, jeetje je lijkt wel 60 en zó voelde ik mij ook.

Ik werk zelfs op een sportschool.

Ik heb ooit de cursus voedingsconsulent gedaan. Ik ben fitness instructeur. Ik gaf groepslessen. Noem het maar op. Alle kennis in huis. Alle diëten gedaan die er bestaan, koolhydraatarm, shakes, supplementen, sportvasten, enz…

Ik wil niet zeggen dat deze diëten niet werken, maar voor mij was dit niet de oplossing. Daarna kwam ik zelfs meer bij dan dat ik kwijt was.

Toch de stap genomen om de basiscursus bij Evelien online te starten. Maar al snel kwam ik erachter dat dit niet in 8 weken gefikst was. Het was niet altijd makkelijk.  Maar jij wist mij toch altijd weer te motiveren om door te gaan.

Ik heb mijn doelstellingen aangepast, kleiner stappen.

Kijk eens terug, zei je dan, waar je vanaf komt! En ook al waren niet al mijn eetmomenten goed. Dan zei je, kijk eens wat WEL goed ging!

Nu zijn we 16 maanden verder. 24 Kilo lichter !!!!! Zó trots op mezelf. Ben je dan nu klaar? Nee, zeker niet. Deze leefstijl bevalt mij zó goed, zoveel fitter, minder lichamelijke klachten, betere nachtrust… En soms moet je gewoon accepteren dat je die stok achter de deur af en toe nodig hebt.

Hoe fijn is het dan met Evelien online.

Deel dit stuk

Tips, informatie en meer

Avondeten Recepten

Chicken tonight (homemade)

De potten Chicken Tonight, wie kent ze niet? Met dit recept ervaar je hoe simpel je hem zelf kunt maken,...

Blog

Weg met jouw suikerbehoefte, gebruik deze 3 tips.

Het wordt ons als mens niet gemakkelijk gemaakt om verleidingen te weerstaan. Loop je de supermarkt of de benzinepomp binnen,...

Avondeten Recepten

Zoete aardappelburger

Een knapperige burger die je in een handomdraai zelf maakt, vol textuur en smaak! Veel ingrediënten heb je gewoon al...

Avondeten Lunch Recepten

Carpaccio van courgette

Carpaccio betekent ‘dun gesneden’. Een courgette leent zich heel goed voor het maken van carpaccio. Misschien denk je nu.. rauwe...